markten

Op 10 september is er wederom een autoloze zondag in Hasselt,

de binnenstad, kleine ring en Bampslaan en Stationsplein zullen autoloos zijn. Ståtiønsbürt oftewel de buurt in en rond het station Hasselt engageert zich om een geweldige editie 2 van Stråtfëst te organiseren. Het plan is om een 100-culturenstraat te maken van de Bampslaan en Stationsplein. Tussen 10am en 10pm zal er op 100 manieren aan cultuur uitgewisseld worden op straat, en dus nodigen we je uit om deel te nemen!
Ik ga er mijn mooie kleurtjes tonen aan het grote publiek 😉

Op 15 oktober zal handgeMa(r)kt 2017 doorgaan in C-Mine in Genk

Tijdens deze 9ste editie zal opnieuw een straf team Belgische (en buitenlandse) ontwerpers naar voren worden geschoven, en dit op onze vertrouwde locatie in C-mine Genk. HandgeMa(r)kt groeide door de jaren en edities heen uit tot een heuse markt, een bruisende plek waar je als bezoeker kennis maakt met een 50 à 60-tal unieke labels en ontwerpers. Bij handgeMa(r)kt draait alles om ontwerpers / labels die hun producten eigenhandig vervaardigen in eigen atelier, waar men vaak kan spreken van echt vakmanschap.
Wat kan je hier precies verwachten: juwelen, grafisch ontwerp, keramiek, textiel / kleding, interieur-en deco, fototgrafie, accessoires,..
Maggie’s spinsels zullen er ook zijn 😉
gratis inkom, buggy -en rolstoeltoegankelijk,  C-mine 10 bus 2, 3600 Genk // gps-adres: Evence Coppéelaan 91, 3600 Stad Genk

P r e – K e r s t m a r k t, Handgemaakte hebbedingetjes, Ulbeek, Wellen

Op zaterdag 11 november van 14 tot 19 uur en op zondag  12 november van  12 tot 17 uur. In de aanloop naar de eindejaarsfeesten kan je een gans weekend bij ons terecht voor leuke handgemaakte geschenkartikelen en hebbedingetjes om te geven, krijgen of houden. Een markt om gezellig te snuisteren en winters te genieten. Maggie’s spinsels vind je op de tweede etage!

De Bottelarij, Ulbeekstraat 21, Wellen, Limburg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: